Мистецтво та художня культура у школі
Четвер, 28.03.2024, 09:13
       Ви увійшли як $U SERNAME$ | Група "Гості" | RSS





Вітаю Вас Гість
Меню сайту

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Відвідувачі
Locations of visitors to this page

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 115

Форма входу

Пошук

Головна » 2013 » Січень » 12 » Тест.
22:29
Тест.

Який колір ви любите?

Усі ми віддаємо перевагу якому-небудь кольору. Виявляється, що колір, який нам найбільше подобається, може багато що розповісти про наш характер та емоційний склад.

Отже, спробуємо. Оберіть з нижченаведених кольорів той, який вам більше до вподоби, і дізнайтеся, яка ви людина.



               Білий

               Чорний

               Сірий

               Червоний

               Синій

               Зелений

               Жовтий

               Салатовий

               Рожевий

               Фіолетовий

               Помаранчевий

               Коричневий

Результати тестування:

Ви обрали  колір:

Білий - це синтез усіх кольорів, «колір мрії». У ньому закладений багатомовний зміст, адже це одночасно і блиск світла, і холод льоду. Білому кольору може віддати перевагу людина з будь-яким характером. Цей колір ніколи не відштовхує.

Чорний протистоїть білому. Цей колір символізує похмуре сприйняття життя. Людина, якій подобається одягатися у чорне, нерідко і життя сприймає в темних тонах, буває невпевнена у собі. Така людина, як правило, вважає, що її ідеали життя недосяжні. Однак часта зміна костюму (сукні) чорного кольору на іншу, більш яскраву та помітну, говорить про те, що песимістичний настрій швидко розвіюється.

Сірий - улюблений колір розважливих і недовірливих натур, які довго думають, перш ніж прийняти будь-яке рішення. Йому надають перевагу ті, хто боїться занадто голосно заявити про себе. Цей колір не подобається імпульсивним та легковажним людям.

Червоний - колір пристрасті. Він подобається людям сміливим, вольовим, владним та запальним. Люди, яких цей колір дратує, схильні до самотності, хоча стабільні у стосунках.

Синій – колір неба, його зазвичай пов’язують з духовністю та чистотою людини. Він подобається скромним і меланхолічним натурам, яким дуже важливе почуття впевненості, доброзичливості навколишніх. Байдужі до цього кольору люди трохи легковажні у прояві почуттів, хоча зовні дуже ввічливі.

Зелений - колір природи, життя. Люди, яким подобається цей колір, побоюються впливу ззовні і шукають різні способи самоствердження. Тих, хто його не любить, лякають життєві проблеми та перипетії долі.

Жовтий - символізує спокій, невимушеність у відносинах з людьми та інтелігентність. Людина, якій подобається цей колір, товариська, цікава, легко пристосовується до обставин, одержує задоволення від можливості подобатися та приваблювати до себе людей. Не подобається цей колір песимістам та нетовариським людям.

Салатовий - подобається людям владним, які прагнуть нав'язати свою думку іншим, але самі бояться діяти, щоб не потрапити у скрутне становище.

Рожевий - це колір весни та усього живого. Люди, яким подобається рожевий колір, чуттєві, вони можуть розхвилюватися з будь-якого приводу. У прагматичних людей цей колір викликає роздратування.

Фіолетовий колір говорить про емоційність, високу духовність, делікатність і гармонійність людини. Не люблять його люди, які прагнуть жити тільки сьогоденням.

Помаранчевий - улюблений колір людей, які мають розвинену інтуїцію, жагучих мрійників. Щоправда, відповідно до геральдики, цей колір також означає лицемірство.

Коричневий (і всі його відтінки) подобається тим, хто впевнено стоїть на ногах, цінує традиції, родину. Дратує коричневий самозакоханих людей.


Переглядів: 878 | Додав: Адмін | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Татьяна  
0
Дуже цікава інформація.)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Годинник

Календар
«  Січень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

ІКТ технології


Корисні сайти
Відділ освіти Сквирської РДА

Онлайн радіо

Архів записів

Copyright MyCorp © 2024Зробити безкоштовний сайт з uCoz